Dostava je 240 dinara, za iznos iznad 3999 je besplatna.
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Clemmy mekane kocke za igru

Clemmy mekane kocke za igru

Zašto su Clemmy mekane kocke posebne?

Mekane kocke brenda Clementoni su mnogo više od običnih kockica, to je set koji će vaše dete odvesti u svet mašte, novih otkrića i fantastičnih konstrukcija. Tim Clementoni je tokom godina narastao na preko 50 mladih naučnika i roditelja. To je ono što im je najjača strana. Kombinovanjem učenja, iskustva i znanja sa potrebama najmlađih. Jer ko ako ne roditelj zna šta dete zaista želi? Zahvaljujući tome, set ovih kocki kombinuje tradiciju sa inovacijama, razvojem uz zabavu i sigurnost sa praktičnošću.

Clemmy kocke su dobile svoju veličinu i boju ne slučajno. Oblik, težina i veličina prilagođeni su motoričkim sposobnostima dece od 6 meseci starosti. Živahne i prijatne boje ne samo da podstiču vaše dete na igru, već i podstiču detetovo viđenje vida. Pored toga, mekani blokovi se bez straha mogu slagati, hvatati, bacati, pa čak i gristi, jer su apsolutno sigurni za zdravlje deteta, nemaju oštre ivice, BPA i ftalate.

Dobro znamo da su dečije mašte beskrajne, pa je dobra vest da je Clementoni set u potpunosti kompatibilan sa ostalim kockama iz serije Soft Clemmy. Možete doslovno beskrajno graditi fantastičnu strukturu!

Ovi atributi čine meke kocke savršenom igračkom za najmlađe.

Obrazovne vrednosti:

  • podržava razvoj čula i poboljšava procese senzorne integracije
  • stimuliše bebin vid intenzivnim bojama
  • uči prepoznavanju oblika i boja
  • pozitivno utiče na razvoj detetovih kognitivnih procesa i podstiče njegov emocionalni i fizički razvoj
  • razvija maštu

Predstavljamo vam ih u nekoliko izdanja

Kocke 24 komada u prozirnoj torbi sa patentnim zatvaračem i ručkom spremanje igračaka vašeg deteta više ne predstavlja problem. Blokovi će vam uvek biti pri ruci, a sama torba je praktična i ne zauzima puno prostora. Takođe je lako održavati komplet čistim, jastučići se mogu oprati u toploj sapunici.

Set Clemmy kuća puna kocki dizajnirana za potpuno sigurnu igru dece uzrasta od 6 do 18 meseci. Oni podstiču razvoj senzornih sposobnosti i podučavaju uzročno-posledične veze. Lako ih je hvatati i slagati, a podržavaju razvoj ručnih veština. Delikatno parfimisani, olakšavaju otkrivanje mirisa i podstiču maštu i kreativnost. Olakšavaju otkrivanje i prepoznavanje oblika, kao i boja. Materijal se može prati – nije toksičan i mirisan.

Clemmy sorter sa velikim blokovima izrađenim od meke, netoksične gume. Zahvaljujući ovoj strukturi, igranje sa njima je potpuno sigurno, a beba se neće povrediti tako što će nagaziti na njih ili slučajno pasti. Šareni blokovi ne samo da se mogu oprati već i divno mirišu! I sa njima beba uči oblike. Želi da se igra sa njima! Odličan set takođe će biti odlična ideja za poklon.

Kornjača sa 15 kockica Clemmy odlična je igračka za svako dete! Ispod ljuske prelepe kornjače skrivene su kocke sa kojima se vaše dete može bezbedno igrati. Velike su i savršeno se uklapaju, tako da se dete ne uznemirava što mu nešto ne ide. Igrajući se sa njima, uče da hvataju, drže, povezuju i podižu predmete. Kornjača ima nasmejano, prijateljsko lice, ispod kojeg se nalazi posebna rupa za uzicu da dete može da vodi i vuče svoju kornjaču.

Clemmy Farma sastoji se od figura 3 brižne majke koje grle svoje mališane i 6 kockica. Sve komponente su izrađene od meke, netoksične gume. Zahvaljujući ovoj strukturi, igranje sa njima je potpuno sigurno, a beba se neće povrediti tako što će nagaziti na njih ili slučajno pasti. Šareni blokovi i figure mogu se prati i zabavno igrati! Priložena brošura predstavlja slike života životinja i može biti osnova za stvaranje novih zanimljivih priča.Ovaj divan set će ujedno biti i sjajna ideja za poklon.

Preslatka korpa u obliku Psa sadrži 6  kocki kako bi vašoj deci obezbedili sigurnu igru. Preslatko štene s kojim možete izmišljati fantastične priče. Odličan su način da podstaknete dete da razvije senzorne veštine, kao i podstiču ručnu spretnost i koordinaciju.

Igranje sa ovim kockama blagotvorno utiče na dečiji razvoj. Mali čovek, znatiželjan prema svetu, svoju okolinu upoznaje uglavnom dodirom. Voli da razrađuje efekte novog predmeta, upija podsticaj poput sunđera. Igranje edukativnim igračkama pozitivno utiče na njihov razvoj, podučavanje kreativnosti i podržavanje koordinacije oko-ruka. Odličan je izbor za malog istraživača.

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog