Saznajte više o nama – Poklonko Bebiću

Pročitajte više o nama, našoj ideji, prodavnici i ljubavi prema bebama…

Želite savršen poklon za dečiji rođendan, babine ili neku drugu priliku? Razmišljate kako da obradujete voljenog mališana, ali i njegove roditelje. Tražite nešto što je originalno, lepo, zanimljivo, kvalitetno i korisno? Ostanite sa nama, jer na pravom ste mestu.

Kids planet ima upravo ono što vam treba. Možete nas potražiti u našem maloprodajnom objektu u Kikindi, Braće Tatića broj 2. ili prošetati našom web prodavnicom. Očekuje vas pregršt interesantnih poklona za dečake i devojčice, od prvih dana do tri godine.

Naš asortiman obuhvata kvalitetne igračke, odeću i opremu za bebe po pristupačnim cenama i najpovoljnijim uslovima dostave ukoliko robu naručite preko našeg web shop-a. Možete birati između kreativnih, edukativnih, plišanih igračaka, igračaka za decu od 3 godine, različitih poklon setova, krupnih igračaka – klackalica, tobogana, dečijih fotelja.

Posebno smo razvrstali igračke i odeću za dečake i devojčica a tu je i vozni park za naše drage mališane; kolica, guralice, tricikli i automobile na akumulator, vozila na pedale. Za uživanciju nakon kupanja beba u ponudi imamo najkvalitetnije bade mantile i peškire, posteljine za krevetac i ćebad.

Za naše najmlađe i najslađe klijente spremili smo veliki izbor visećih igračka za kolica i krevetac, stolice za hranjenje, dubke i ležaljke. Asortiman naših proizvoda neprestano obogaćujemo, tako da kod nas uvek možete pronaći najaktuelnije dečije poklone za sve prilike.

Naše igračke, odeća i oprema za bebu poseduju sve potrebne sertifikate i garancije kvaliteta tako da je njihova upotreba apsolutno bezbedna i sigurna za decu. Sarađujemo sa najpoznatijim proizvođačima dečijih igračaka, opreme i odeće, tako da vas uz kvalitetne proizvode očekuju i veoma pristupačne cene.

Zato nas pozovite, dođite do nas ili naručite poklon preko naše web prodavnice. Samo nekoliko klikova deli vas od savršenog poklona a za sve veće porudžbine obezbedili smo vam i besplatnu dostavu (iznad 4000 dinara).

Iz ponude, posebno izdvajamo prigodne poklone za Babine (povojnicu) i prvi rođendan.

O nama - Poklonko bebić

Savršeni pokloni za babine

Nema srećnijeg dana od rođenja deteta. Bake, deke, rođaci, prijatelji nestrpljivi su da konačno vide i daruju najmlađeg člana porodice. Ali šta darovati bebici povodom prvog susreta. Pokloni poput garderobe, opreme, igračaka su naravno uvek dobrodošli a široki asortiman proizvoda iz naše ponude, pomoći će vam da odaberete najbolji i najlepši dar.

Šta su to Babine i kakav poklon odabrati?

Babine ili babinjare označavaju period od rođenja deteta do 40 dana. Po našim starim običajima u ovom periodu se majka i beba ne obilaze. Tek kada se ovaj period završi, rođaci i prijatelji mogu posetiti majku i bebu i prikladno ih darivati.

Danas se ovaj period od 40 dana ne poštuje striktno pa se bebi u posetu može otići i ranije ali se svakako prvi susret sa bebom naziva „odlazak u babine“. Povodom ovog posebnog događaja za vas smo pripremili originalne, vesele, korisne i interesantne poklone.

Pokloni za prvi rođendan

Kao i za babine, pokloni za prvi rođendan veoma su značajni. Nije lako izabrati poklon za prvi rođiš, jer treba balansirati između praktičnosti, estetike i raspoloživog budžeta. Svaki poklon nosi i određenu poruku i zato treba biti veoma pažljiv prilikom odabira.

Zato smo mi tu da vam skratimo ove slatke muke. Ukoliko treba da idete na babine ili prvi rođendan a ne znate šta da ponesete ili nemate vremena da tražite adekvatan poklon, mi smo tu da vam olakšamo taj izbor. A dosta korisnih saveta možete pronaći i na našem Blogu 🙂

Veliki asortiman poklona za babine, prvi rođendan i sve druge prilike olakšaće vam izbor a samu kupovinu učiniti praktičnom i brzom. Ukoliko kupujete poklone preko naše web prodavnice, garantujemo vam brzu isporuku, uz posebne pogodnosti i besplatnu dostavu za sve kupovine preko 4000 dinara.

Kupovina igračka nije „igračka“

Nije lako odabrati praktičan i koristan poklon za najmlađe. Ono što mališane najviše raduje su svakako igračke. Ali nije svaka igračka korisna za dete i zato treba pažljivo birati one koje razvijaju dečije kognitivne i motoričke sposobnosti; kao i one koje su apsolutno bezbedne za dečiju igru i upotrebu. Sve igračke iz našeg asortimana poseduju ateste o zdravstvenoj ispravnosti i prilagođene su uzrastu dece kome su namenjene.

I na kraju, ne zaboravite da pokloniti igračku znači uputiti i poziv na igru. Zabavite se i vi sa voljenim mališanima i uživajte u svakom trenutku.

Posetite nas u našem maloprodajnom objektu ili izaberite savršen poklona za babine, prvi rođendan i sve druge prilike u našem web shopu. Kontaktirajte nas, stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

Poklonko Bebić
Instagram profil
Facebook stranica
0640201005
info@poklonizabebu.rs