Uslovima kupovine definisana su pravila čije poštovanje od strane prodavca i kupca obezbeđuje uspešno okončanje prodajnih transakcija putem Internet prodavnice www.poklonizabebu.rs. Uslovima kupovine precizirane su i posledice koje snose Kids Planet i Kupac, a koje mogu biti uzrokovane nepoštovanjem definisanih pravila. Kids Planet zadržava pravo promene opštih uslova kupovine, shodno novim momentima ponude i zakonske regulative, pa je potrebno pre svake kupovine proveriti informacije u vezi opštih uslova kupovine. Kupovinu u www.poklonizabebu.rs Internet prodavnici mogu obaviti isključivo punoletna lica.

Proizvodi koji se nalaze na sajtu www.poklonizabebu.rs su dostupni na lageru i raspoloživi kupcima za kupovinu putem Internet prodavnice i direktno u poslovnoj jedinici Kids planet-a.

Internet prodavnica prihvata plaćanje putem virmanskih uplata, putem E-bankinga vaše firme ili u gotovini pouzećem. Kids Planet garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene u toku izvršenja isporuke. To se odnosi i na evenutalno povećanje ili smanjenje cene. U slučaju greške prilikom kupovine (npr. prekid konekcije sa internetom…), račun Kupca neće biti zadužen. Ukoliko Kids Planet iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu, Kupac će momentalno biti obavešten putem telefona, a račun kupca neće biti zadužen za dati iznos.

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, Kids Planet ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju Kids Planet će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novoutvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu, a u slučaju da ne uspe, Kupac se tereti za interne troškove u visini od 500,00 dinara.

Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, Kids Planet će pre slanja robe kontatktirati Kupca telefonom ili mailom. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na mail ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji Kids Planet ne preuzima odgovornost. Ukoliko Kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, isti se tereti za nastale manipulativne troškove u visini od 500,00 dinara.

Naručivanje

  1. Na internet stanicama možete izabrati proizvode za kupovinu birajući opciju „Dodati u korpu“
  2. U sadržaju Vaše korpe možete u svakom trenutku videti poručene proizvode i cene i izvršiti eventualne izmene dodavanjem i brisanjem
  3. Kad ste utvrdili vašu konačnu narudžbu izaberite opciju „Pošalji porudžbinu“
  4. Na stranici „Podaci o kupcu“ je potrebno uneti sve podatke, način plaćanja i željene napomene za isporuku
  5. Nakon toga izaberite opciju „Potvrdi porudžbinu“
  6. Ako ste uspešno uneli sve podatke, generisaće se E-mail sa poručenim artiklima na našu i Vašu E-mail adresu
  7. Kontaktiraće Vas naš komercijalista da potvrdite narudžbu i poslati Predračun koji sadrži podatke o artiklima, cenama, načinu plaćanja, načinu i roku isporuke
  8. Nakon utvrđenja svih detalja transakcije izvršićemo isporuku u najkraćem mogućem roku

Zaštita privatnosti korisnika

U ime www.poklinizabebu.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Kids Planet-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pravo na odustanak od ugovora

Potrošači, po pravilu, imaju pravo da odustanu od ugovora o kupoprodaji koje zaključe na daljinu ili izvan poslovnih prostorija trgovca. Ugovori na daljinu su oni ugovori koje potrošači zaključuju posredstvom nekog od sredstava komunikacije (npr. kupovina preko interneta, putem telefona), pod uslovom da prodavac na taj način vrši organizovanu prodaju ili pružanje usluga.

Potrošač može da odustane od ugovora zaključenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija prodavca u roku od 14 dana od dana isporuke robe, odnosno zaključenja ugovora o pružanju usluga.