Besplatna dostava za porudžbine preko 3999 rsd
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Dečiji auto na pedale

Dečiji auto na pedale

Zavrtimo točkovima – dečiji auto na pedale je uvek atrakcija

U današnjem brzom životu i tehnološki nastrojenom društvu, izgleda da je decu nemoguće sačuvati od neprestanog bombardovanja tabletima, pametnim telefonima i drugim elektronskim uređajima koji, pored svih svojih prednosti i funkcija ipak promovišu uglavnom usporen, sedeći način života. Davno je prošlo vreme kada su deca sate i sate provodila napolju uživajući na svežem vazduhu, igrajući aktivne igre, kako fizički tako i socijalno-emotivno stimulišući svoj razvoj.

Kupi dečiji auto na pedale

Svakom roditelju je želja da vidi svog mališana aktivnog i srećnog. S toga, ako tražite način kako da svoju decu pomerite sa kauča i izvučete iz kuće na otvoreno, automobil na pedale može biti savršena vožnja u jednom pravcu (teško ćete dete naterati da se posle vrati u kuću). Ove fantastične igračke su prošle dalek put kroz istoriju. Prvi auto na pedale pojavio se 1800-ih, ubrzo nakon samog automobila u punoj veličini.

Bogata deca koja su se igrala na prvim automobilima na pedale, nisu bila ni svesna inženjerskog dostignuća i nivoa preciznosti i detalja u kojima su ova prva vozila pravljena. Do 1920-ih, automobil na pedale dizajniran je kao mini verzija pravog automobila i bio je isključivo za bogate. Kao što su prvi automobili bili rezervisani za imućnije staleže društva, tako su to bili i modeli automobila na pedale. Tridesetih godina ove ekskluzivne igračke postale su masovnije i dostupnije deci širom sveta.

Danas, široka primena plastike dovela je do toga da skoro svaki roditelj može da priušti svom mališanu auto na pedale. Mi u Poklonko Bebiću smo se postarali da Vam ponudimo ogroman izbor vozila na pedale. Bilo da je reč o triciklima ili kvadovima preko traktora sa prikolicom do auta na pedale, tu smo da Vam omogućimo zdravo i srećno detinjstvo Vašeg deteta.

Postoji dosta razloga zbog kojih biste možda želeli da kupite auto na pedale za svoju decu, a mi ćemo proći kroz samo nekoliko njih na ovom blogu.

Razlozi da se kupi dečiji auto na pedale:

  • Vozila na pedale podstiču vežbanje – Kao što je gore pomenuto, deca danas ne postižu ni približno toliko treninga kao deca prethodnih generacija. Korišćenjem automobila na pedale vaša deca će upotrebiti sopstvenu snagu da bi stigla iz tačke A u tačku B i verovatno će se u tom procesu zabaviti.
  • Podstaknite dečju maštu – automobili na pedale nude jedinstveni mehanizam koji pušta mašti na volju. Možda vaše dete ima automobil sa pedalom na temu voza i zamišlja da je mašinovođa koji ide preko otvorenih prostranstava ili možda vaše dete ima traktor na pedale i može da zamisli sebe kako obrađuje nepregledna polja suncokreta. Shvatate da su mogućnosti beskonačne? Koju god vrstu automobila na pedale odaberete, vaše dete će vas zapanjiti pričama koje može da smisli u vezi sa njihovim novootkrivenim avanturama na pedalinama.

Učestvujte u hobiju svog deteta – Ako vaše dete zaista počne da uživa mogli biste da kupite komplet na pedale i zajedno napravite automobil. Uživajte sa vašim mališanima, jer ovo zajedništvo je nešto što se ne može zameniti i biće nešto čega će se vaše dete verovatno rado sećati kada odraste. Neprocenjivi trenuci sreće za večnu emociju i pamćenje.

Ako je dete ljubitelj igračaka na daljinski, onda Ovo morate videti!

Igračke na pedale ostale su popularan izbor dece slobodno možemo reći kroz vekove. Ustalili su se kao inspirativna i korisna igrčka koju deca nastavljaju da traže. I možemo biti sigurni da će, kako proizvođači nastavljaju da usavršavaju i unapređuju ove aktivne igračke, ostati popularne tokom vekova koji dolaze.

Pogledajte ponudu Vašeg Poklonka Bebića za Auto na pedale Smart crveni ili Auto Smart pink za male devojčice. Za one koji žele da menjaju komfor auta za uzbuđenje tricikla i kvadova spremili smo Vam široku ponudu i u tom segment. A za vredne i radne dečake i devojčice koji žele “tesku mehanizaciju” tu su i  traktori sa prikolicom.

Vidimo se u novoj vožnji 😊

Vaš Poklonko Bebić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog