Besplatna dostava za porudžbine preko 3999 rsd
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Dečiji šatori – jer oni vole svoje tajno skrovište

Dečiji šatori su savršen poklon!

Dečiji šatori su savršen poklon!

Jedan od najpopularnijih poklona za decu sigruno jeste šator, od prve godine mališana do kasnijeg uzrasta.

Šatori za igranje nude jedno od najjednostavnijih i najzabavnijih rešenja za beskrajnu igru. Bez obzira na moderne uređaje koje današnja deca imaju, postoji nešto posebno u šatorima za igru ​​jer su izdržali test vremena. Od klasičnog šatora kućica, preko indijanskih do brzosklapajućih, toliko je opcija koje treba razmotriti.

Roditelji mogu čak razmotriti više šatora za igru ​​jer imaju različite teme. Deca mogu uživati ​​u nekim od najboljih dizajna prateći svoje omiljene crtaće ili grupne aktivnosti. Svi oni imaju svoje osobine i mogu biti temelj nadahnutih sati pojedinačne ili grupne zabave.

Šatori kućice

Šator kućica za igranje omogućava mnoštvu male dece da stoje unutra i zato se često pretvara u pravu igraonicu i pogodan je za sate i dane zabavnih igara. Bez dodataka i složenog dizajna, proizvođač se posvetio jednostavnosti. U isto vreme laka montaža od plastičnih cevi i izdržljivi poliesterski materijali čine ga veoma efikasnim. Može se lako postaviti unutra ili u dvorište, pružajući privremeno rešenje ili alternativu drvenim i plastičnim kućicama.

Deca mogu da uživaju ​​u višestrukim načinima realne igre. Čak i puzanje kroz ulaz pokazuje jednostavan način uživanja u zabavnim aktivnostima. Motivi Hot wheels, Frozen, Barbie za svako dete.

Što je najvažnije, napravljen je da podstiče fizičku igru, koja je sada postala sve ređa i ređa kako deca imaju pristup većem broju uređaja.

Indijanski šator

Ovaj elegantni i drugačije dizajnirani šator mogao bi biti jedna od posebnih opcija za decu. Može se zanimljivo urediti, a njegov interesantan dizajn može se prilagoditi bilo kojoj vrsti sobe. Naravno, kao i kod svih modela, lako mu se može pristupiti.

Jedna od njegovih izrazitih prednosti je impresivan pamučni material koji pruža ugodnu i sigurnu površinu za decu u kojoj se mogu igrati ili čak spavati. Sa velikom visinom pogodan je za decu različitog uzrasta. Šator ima čvrstu i kvalitetnu drvenu konstrukciju.

Brzosklapajući šatori

Šator u obliku kupole jedna je od najefikasnijih opcija za decu i zabavu. Dostupan je u više atraktivnih dezena sa motivima crtanih junaka. Sklopiv je, jednostavan za sastavljanje i lagan, tako da ga možete smestiti u bilo koji deo svoje kuće. Sa motivom LOL odlična je alternativa za devojčice. Verzija Patrol paw pravi je izbor za zaljubljenike u prelepe kuce.

Kupola je jedan od dizajna koji se ujedno i lako čisti. Zbog toga deca mogu i razmišljati o ručku u šatoru. Kad se završi igranje, može se potpuno preklopiti i staviti u torbu za nošenje koja dolazi u setu.

Odabir najboljih dečjih šatora zabavan je proces. Uz toliko sjajnih dizajna koje treba razmotriti, roditelji mogu pronaći konačno rešenje za svoju decu sa kojima se efikasno mogu igrati. Čak šta više, ovi dizajni imaju drugačiju privlačnost i mogu biti prilagođeni željama i ličnosti svakog deteta.

Napravljeni od materijala koji se lako peru i koji su izvrsni za skladištenje, većina ovih modela može se koristiti i godinama. Oni su takođe funkcionalni i svestrani. Deca mogu uživati ​​u njima samostalno ili zajedno s prijateljima radi zabave i beskrajnih ideja tokom igre.

Poklonko Bebić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog