Dostava je 240 dinara, za iznos iznad 3999 je besplatna.
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Hodalica i dubak za prve bebine korake kroz igru

Hodalica i dubak za bebe

Hodalica i dubak najbolji pomagači uz vas!

U procesu prohodavanja vaše bebe, vi ste jedna od važnih ličnosti koja joj u tom procesu učenja može pomoći. Ne samo da bi se vaše dete pridržalo za vas ili vas držalo za ruku, već i zato da joj budete “vetar u leđa” i da kroz osmeh i podršku budete tu za nju dok pravi prve samostalne korake.

Na bebinom, a i vašem putu njenog prohodavanja mogu vam se priključiti i sjajni “pomagači” koji su ujedno i korisni i zabavni, a to nije mala stvar kada znamo da se kroz igru lakše uči, zar ne?

Ta igra i učenje biće lakša kada vam se pridruže hodalica i dubak, a ako se pitate zašto i kako, evo odgovora:

DUBAK ŠETALICA

Dubak, koji je ujedno i šetalica za bebe, idealna je za uzrast od 6 do 18 meseci. On je koristan pre svega za period pre nego što beba počne da se oslanja na noge, a kasnije se može koristiti kao ljuljaška, što je fantastično, jer je višenamenski i pogodan za mlađi, a i za stariji uzrast bebe.

Ono što treba da znate je da široka baza garantuje bezbednost pri bebinim prvim koracima, a dok bude boravila u njemu, vaša beba će pred sobom imati i šarene igračke koje će joj pružiti igru i zabavu, jer, kao što smo već rekli, lakše se uči kroz igru.

Na nekim modelima dubaka šetalica, postoje i muzičke igračke koje se mogu korstiti za igru uz zvukove, a kada dođe vreme za hranjenje, lako se mogu odvojiti od dubka i na to mesto postaviti tanjir za hranjenje. Na taj način, ne morate bebu prebacivati u stolicu za hranjenje, ako vam je tako lakše, jer ravno postolje ispred bebe koja sedi u dubku može da posluži kao trenutna zamena za hranilicu. Korisno, složićete se. 🙂

Sedište se podešava po visini, a rotirajući, plastični točkovi su takvi da se okreću za 360 °, ne klizaju i pomažu da ceo dubak šetalica bude stabilna.

HODALICA ŠETALICA

Hodalica šetalica je, takođe sjajna podrška za prve korake, a beba će se rado sa njom družiti i šetati kada bude bila u uzrastu od 12 meseci, pa na više. Hodalica pomaže bebi da hoda naročito kada treba da dobije na sigurnosti i stabilnosti pri koračanju.

Postoji mogućnost podešavanja brzine okretanja točkova, a ujedno je i zabavna igračka, jer će dete kroz igru posmatrati i učiti o oblicima, razgledati raznovrsne boje, slušati zvuke zvečki, telefona i drugih zvukova.

Šetalica podstiče razvoj motoričkih sposobnosti, koordinaciju pokreta, podstiče razmišljanje i razvija spretnost prilikom rešavanja problema.

Kako da se odlučite za kupovinu dubka i šetalice?

Kao što znate, učiti hodati nije mala stvar ni za vaše dete, a ni za vas, tako da je najbolje da birate proizvode od visokokvalitetnog materijala i bezbedne za vašu bebu. Dok je vaša beba u dubku ili hoda sa hodalicom, budite kraj nje i bodrite je dok koracima otkriva ovaj svet.

U našem asortimanu proizvoda za bebe možete pronaći dubak šetalice i za dečake i za devojčice, kao i hodalice šetalice za zabavne i lake prve korake uz razdragani osmeh.

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog