Dostava je 240 dinara, za iznos iznad 3999 je besplatna.
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Letnja kolica za bebe

Kada birate kolica za bebe važno je da izaberete ona prava!

Bliži se termin porođaja a jedan od najvažnijih komada opreme koji će vam trebati za bebu i malo dete, su naravno, pogađate, kolica. Koristićete ih tokom svakodnevnih šetnji sa mališanom, bilo u zatvorenom ili na otvorenom, za izlete u šoping centar ili zabavni park, pa čak i za vreme putovanja, i zato je važno da izaberete pametno.

Međutim, izbor pravih kolica može biti vrlo komplikovan zadatak jer postoji toliko mnogo mogućnosti! Različiti dizajni, vrste, karakteristike i mali, ali bitni detalji, koji bi mogli napraviti razliku u odabiru.

U našoj prodavnici smo se opredelili za portabilnost i pristupačnost. Znamo da brz način života iziskuje praktičnost od naših proizvoda bez kompromisa. Naš širok asortiman letnjih kolica će pronaći i udovoljiti svakom kupcu bez izuzetka. Za male istraživače ili male princeze, naša kolica su odabrana sa ukusom i šarolikim dizajnom.

Višestruki tipovi kolica, njihova idealna upotreba, stil života, kao i koje funkcije treba potražiti i razmotriti prilikom kupovine, sve su to pitanja sa kojima se susreću roditelji i na koja treba dati važne odgovore. Mi Vam olakšavamo izbor letnjih kolica za svakodnevnu upotrebu.

Pitanja koja trebate postaviti pre nego što odaberete letnja kolica…

Kako i gde ćete koristiti kolica?

Zapitajte se kako i gde ćete najčešće koristiti kolica. Da li planirate da vodite bebu sa sobom svaki dan dok obavljate dnevne poslove? Za dnevne šetnje u kraju? Vodite li bebu u kupovinu u tržnom centru? Sve ovo će odrediti koja vrsta kolica je najbolja, koja veličina i izgled. Naš focus je na portabilnosti i lakoći prenosa. Ako ćete kolica prevoziti automobilom do odredišta potrebna su vam lako prenosiva, koja se mogu ubaciti u Vaš prtljažnik, a lako ih je izvaditi i proširiti u položaj, a zatim i ponovo spakovati zbog odlaganja.

Zašto baš letnja kolica leti?

Lagana letnja kolica, koja se često nazivaju i kišobranima, uglavnom se fokusiraju na prenosivost i kompaktnost. Kao što ime implicira, možete ih saviti poput kišobrana, tako da se lako nose i ne zauzimaju puno prostora. Dizajn je letnji, sa svim osnovnim karakteristikama koje želite. Idealni su za brza putovanja kada vam nije potreban veliki prostor za držanje puno stvari, kao što su namirnice ili torbe za kupovinu. Lagana kolica su dobra sekundarna kolica koja možete da spakujete i koristite samo za kratke šetnje ili za vreme putovanja.

Bezbednost i zaštita?

Pogledajte stvari poput nadstrešnice: da li je dovoljno velika da pruži dovoljno zaštite od sunca i UV zračenja? Bez obzira na uzrast deteta, uvek biste trebali potražiti kolica sa kaišem od pet tačaka, tako da dete ostaje sigurno kada je unutra, i ne može se lako odvezati kada niko ne obraća pažnju!

Razumevanje načina na koji će se kolica koristiti i koje su opcije na raspolaganju za tu svrhu osiguraće da kolica koja kupite pružaju maksimalno uživanje roditelju i detetu. Pronađite odgovarajuća kolica za sebe jer ćete ih upravo Vi najviše koristiti. U našoj ponudi ćete pronaći Kolica Siena plava za dečake ili Kolica Siena roze za devojčice. Nudimo različite dizajne sa životinjskim motivima poput Kolica Lion crvena ili Kolica Zebra tirkiz. Lagana letnja kolica bez kompromisa sa podesivom tendom i položajem sedenja, kompaktna i lagana samo su neke od prednosti naših proizvoda. Izaberite u Poklonko Bebiću i uzivajte u predstojećim letnjim mesecima sa vašim mališanima.

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog