Besplatna dostava za porudžbine preko 3999 rsd
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Noša za decu WC šolja

Noša za decu WC šolja

Kako da bez poteškoća naučite dete da sa pelena pređe na nošu?

Ako je vaše dete u uzrastu kada treba da polako prestane da nosi pelene, sigurno se pitate koja vrsta noše bi bila najbolja za njega. Nešto što je funkcionalno, a takođe i zabavno za vaše dete, jer nekada ta faza prelaska na nošu nije uvek jednostvna, zar ne?

Uvođenje neke promene u život deteta ogromna je stvar za većinu roditelje. To je signal da vaše dete više nije beba, već je dete koje je spremno i sposobno da se obuči za novu veštinu. Za neku decu učenje korišćenja noše može biti savladano bez napora, dok za drugu može potrajati nedeljama ili mesecima uz dečije odbijanje i negodovanje.

U idealnom slučaju, sa postupkom prelaska na nošu trebalo bi da započnete kada vaše dete napuni oko 18 meseci. Međutim, ovde ne postoje čvrsta pravila i svakom detetu treba omogućiti da uči svojim tempom. Kao roditelj najbolje poznajete svoje dete, pa počnite kad osetite da je dete spremno da pređe sa pelena na nošu.

Kako se bira prava noša za decu?

Pre nego što započnete sa uvođenjem noše, uključite svoje dete u odabir iste i povedite ga u kupovinu kao da kupujete novu igračku. To bi ga moglo podstaći da je isproba, prihvati kao nešto što je “normalno” da uvede u svoj život i na taj način ubrzate vreme prelaska na nju.

Srećom, tržište je prepuno šarenih i vrlo zabavnih noša vrlo interesantnog izgleda, zanimljivih oblika, veličina, šara, u oblicima životinja i likovima iz crtanih filmova. Što je sasvim prirodno, vaše dete će se oduševiti šarenom nošom vedrih boja koju će verovatno posmatrati kao još jednu igračku, ali vi biste trebali da se fokusirajte na funkcionalnost, a ne samo na izgled.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da deca oponašaju roditelje po mnogo čemu čak i kada oni misle da na neke stvari njihova deca ne obraćaju pažnju.

Ipak, vaše dete vas je sigurno videlo nekada u kupatilo, zapamtilo je neke veeeelike stvari u njegovim okicama poput WC šolje, kade, tuš kabine…Zato, kod mnoge dece prelazak na našu se zato vezuje za taj fenomen oponašanja i roditelji se iz tog razloga odlučuju da svom detetu kupe nošu u obliku WC šolje.

Po čemu je zapravo dobra noša u obliku WC šolje?

Osim što izgleda kao prava WC šolja samo je malena, ona može biti različitih boja i tako biti primamljiva detetu. Neke modele krase i zvučni efektu, ali ono što je važno jeste da noša ima uklonjivu posudu koja se lako čisti. Kao i u vašem kućnom toaletu, kada sedite na svojoj šolji, sa strane se nalazi držač toalet papira. Tako je i sa nošom WC šoljom.

Na vrhu noše WC šolje nalazi se uređaj za ispiranje koji proizvodi isti zvuk kao da ste zapravo ispirali WC šolju, što celom iskustvu daje potpun efekat oponašanja vas u toaletu.

Važno je da znate da dno noše ima protivkliznu prostirku, da je stabilna, a neklizajuća baza sprečava slučajno kretanje i pomeranje. Glatke unutrašnje i posljašnje površine olakšavaju čišćenje i održavaju besprekornu higijenu noše vašog mališana. Unutrašnja uklonjiva posuda osigurava brzo pražnjenje bez podizanja celokupnog lonca.

Vaše dete će se uveriti da je noša za decu – WC šolja vrlo udobna.

U našoj ponudu, ovakva noša ima dimenzije 38 x 39 x 28 cm, a ono što je najvažnije, izgled malog toaleta učiniće da vaše dete breže pređe sa pelena na nošu, a kasnije na pravi toalet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog