Dostava je 240 dinara, za iznos iznad 3999 je besplatna.
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Poklon za prvi rođendan

Poklon za prvi rođendan

Kako odabrati poklon za prvi rođendan?

Pozvani ste na prvi rođendan: veliku i važnu proslavu kako za roditelje tako i za jednogodišnjaka, a uz prvi rođendan ide i poklon za prvi rođendan 😊 Prvi rođendani uvek su posebni i nezaboravni sa bajkovitom rođendanskom tortom, porodicom na okupu i bezbroj poljubaca i zagrljaja za malog slavljenika.

Znate da će biti lepo i emotivno  slavlje, a isto tako želite da poklonite malom slavljeniku nešto posebno, simbolično, vredno ali ujedno i korisno. Svi mi imamo veliki izazov kada smo pozvani na prvi rođendan: Šta pokloniti slavljeniku? Koji je pravi i pogodan poklon za ovo slavlje? Šta će bebi biti korisno u narednom periodu? Pitanja je mnogo kao i opcija, a mi ćemo pokušati da Vam olakšamo izbor našim TOP 5 izborom za prvi rođendan bebe !

Mi zaista želimo da uživate u rođendanskom slavlju sa najvoljenijima a da izbor poklona prepustite nama da olakšamo. Celokupan izbor TOP 5 poklona koji smo pripremili za Vas možete pronaći u našoj online prodavnici po specijalnim cenama i uslovima sa dostavu.

Dečija kuhinja Linda

Pravi izbor ako je u pitanju mala princeza slavljenica. Bajkovita kuhinja sačinjena je od mnogo pažljivih detalja i elemenata, upotpuniće svaki kutak deteta, kutak u kojem će u potpunosti uživati i stalno mu se vraćati . Male princeze u svojoj kuhinji mogu uporedo sa svojom mamom da spremaju ručak, kuvaju čaj, isprže jaja i poslože sve sudove na svoje mesto. Uz dečiju kuhinju Linda slavljenica će se u potpunosti zabaviti ,,kuvajući,, , a ujedno i razvijati maštu, logiku.

Klackalica Jednorog

Sećate se tradicionalnog konjića za ljuljanje bez kojeg nijedan prvi rođendan nije bio zamisliv? Mislim da se svi dobro pamtimo ovu igračku na kojoj smo svi odrasli. Klackalica i guralica Jednorog modernizovana je verzija starijih verzija. Dizajn kao iz crtanog filma, stabilnost, udobnost, uživanje i radost je ono što je sa ovim poklonom zagarantovano. Neka se slavljenik nezaboravno veseli na konjiću Jednorog.

Noćna lampa Infantino

Ako želite da poklonite nešto zaista drugačije i upečatljivo ali u isto vreme praktično i inspirativno preporučujemo vam noćnu lampu-projektor Infantino. Projektor će obasjati zvezdanim nebom sobu slavljenika i stvoriće će čarobnu i idličnu atmosferu u noćnim satima. Lampa Infantino poseduje više funkcija pa se ujedno može koristi i kao lampa sa više podesivih jačina svetlosti i kao projektor zvezdanog neba, pritom svaka od ovih opcija podržana je umirujućim melodijama i uspavankama. Infantino lampa postaće najbolji prijatelj mališana.

Kocke Infantino vozić

Kocka je vanvremenska igračka. Uvek joj se obraduju i deca ali i roditelji koji se sa nostalgijom sećaju svog detinjstva. Definitivno sa ovakvim izbora poklona nećete pogrešiti. Kocke Infantino su modernizovana verzija kocki koje kada se sklapaju dobija se konstrukcija vozića. Sastoji se od 12 elemenata neobičnih tekstura i boja koji se sastavljaju, sklapaju i rasklapaju u konačnu konstrukciju voza. To nije sve jer Kocke Infantino imaju i melodije i svetlosne efekte za što bolji ugođaj igre i zabave. Pravo uživanje, zar ne?

Tricikli

Poklon sa kojim sigurno nećete pogrešiti. Tricikli su veoma korisni, praktični, idealni za duge šetnje i uživanje u prirodi. Predivni dizajni sa multifunkcionalnim opcijama i tendama pružiće potpuni osećaj zadovoljstva i sreće slavljeniku, koji će ga sa uživanjem koristiti. Ako želite da poklonite vredan, koristan, praktičan, multifunkcionalan i višenamenski poklon izbor tricikla je pravi izbor za vaš poklon.

Za sve nedoumice slobodno kontaktirajte Poklonka Bebića 😊

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog