Besplatna dostava za porudžbine preko 3999 rsd
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Tobogan za neustrašivu decu i beskrajnu zabavu

Tobogan za decu i tobogan za igračke

Omiljen deci, uzbudljiv i neustrašiv – njegovo visočanstvo, Tobogan

‘’… Pitajte bilo koje dete koja mu je omiljena igračka na igralištu i dobićete gotovo jednoglasan odgovor – tobogan!! Razlog? brz je i uzbudljiv!’’

Posetite bilo koje igralište na bilo kojoj lokaciji širom sveta i obavezno ćete videti nekoliko komercijalnih dizajna tobogana. Još jedna stvar koju ćete praktično zagarantovano videti je i red dece željne da iskusi uzbuđenje zabavnog, brzog tobogana!

Po svojoj prirodi deca su radoznala i neustrašiva u istraživanju okoline oko sebe; to je način na koji uče o svetu koji ih okružuje. Ali u svetu prepunom bezbednosnih mera, pravila i kontrolisanog ponašanja, tobogan na igralištu je zaista jedno od retkih mesta na kojima dete može da doživi uzbudljiv nalet adrenalina i uzbuđenja bez straha od povrede. A Poklonko Bebić Vam je omogućio da u okruženju svog dvorišta ili doma omogućite svom mališanu ovakav užitak koji će u svakom momentu biti na dohvatu ruke.

Pitajte bilo koje dete koja mu je omiljena igračka na igralištu i dobićete gotovo jednoglasan odgovor – tobogan!! Razlog? brz je i uzbudljiv! Ali zašto deca toliko vole to iskustvo? Kakvu korist dete ima od igranja na toboganu, kao i koja vrsta je najbolja za vašeg dečaka ili princezu?

Dizajn tobogana tokom godina

U prošlosti, kao i većina igračaka i tobogani su bili izrađeni od drveta i ako ste se zgrozili razmišljajući o faktorima rizika od upotrebe tog materijala, u pravu ste; zamenjeni su trajnijim materijalom – metalom.

Međutim, napravljeni od metala predstavljali su novi skup bezbednosnih rizika za decu i sada su zabranjeni ili se retko nalaze na javnim igralištima. Zahvaljujući novim standardima bezbednosti i zaštite dece, oni u suštini potpuno nestaju iz upotrebe. Metalni tobogani često su zarđali, napukli što je često dovodilo do povreda. Metalni materijal je bio neudoban u letnjim vrućinama, a zimi je sakupljao led i sneg.

Danas na većini igrališta za decu možete naći bešavne, rotaciono oblikovane plastične tobogane sa nelepljivom površinom. S obzirom na novu metodu izrade i dizajn, plastični tobogani nude sigurno, brzo i uzbudljivo iskustvo za decu u različitim stilovima. Poklonko Bebić je pripremio za Vas jedinstvenu paletu tobogana koje Vaši mališani mogu da koriste u zatvorenom i otvorenom prostoru uz poštovanje najviših standarda kvaliteta i bezbednosti.

A ako ste dovoljno stari da se setite klizanja niz vrući metalni tobogan, definitivno ćete ceniti napredak u dizajnu i materijalima. A kao roditelju, sigurno vam je drago što su svi bezbednosni propisi primenjeni i ispunjeni.

Zašto ih deca obožavaju?

Deca uživaju u brojnim igračkama i aktivnostima, ali tobogan je i dalje omiljen deci širom sveta. Uživanje u brzini je neodoljiv osećaj. Tobogani podstiču samopouzdanje i istraživački duh deteta. Iako je spuštanje toboganom veoma uzbudljivo, potrebno je ipak i dosta samopouzdanja kako bi se mališani popeli na visoke tobogane i napravili prvi početni brzi korak do dna.

Oni omogućavaju fizičku aktivnost. Dete mora da uloži određeni napor. A od količine ponavljanja koje je dete u stanju da ponovi, zavrteće Vam se u glavi. Deca će se popeti bilo gde i prevazići sve prepreke da bi koristili tobogan i ponavljaće ovu akciju iznova i iznova. Tako se uče ravnoteži i koordinaciji i razvijaju prostornu svest samon navigacijom do vrha.

Priuštite Vašim mališanima da ovaj uzbudljiv poklon postane svakodnevnica. Nešto kraći Dečji tobogan Duck od 95cm ili nešto veći dečji tobogan junior od 115cm. A za one baš neustrašive i aktivne mališane pogledajte i našu ponudu 4u1 ili 7u1 igraonica za dvorište.

Omogućite Vašem detetu aktivnu i zdravu igru.

Za sve ostalo tu je Vaš Poklonko Bebić online shop

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog