Besplatna dostava za porudžbine preko 3999 rsd
Pozovite nas: +381 64 020 1005

Blog

Tražite ogradice za bebe? Na pravom ste mestu

Ogradice za bebe - saveti

Saveti za izbor adekvatne ogradice za bebe

Porodici sa novorođenčetom, potrebno je mnogo pripreme i učenja. Male nasumične svakodnevne promene samo su početak životne transformacije. Međutim, esencijalni dodaci Vašem životnom prostoru su oni potrebni za nesmetanu i nadasve sigurnu igru deteta. Ogradice za bebe su neizostavna stvar a pogledajte i našu ponudu Ogradica

Čudesan slučaj svakog mališana

Deca su prirodno radoznala. Nepresušne količine energije sakupljene u tako malom telu su zaista inznenađujuće. Sate mogu provesti trčeći svojim karakterističnim pomalo nesigurnim korakom, bez ikakvog znaka umora. Za roditelje, s druge strane, konstantna pozornost i aktivnost, često ih dovodi u stanje neopisivog umora i nervoze.

Nemoguće je da bilo ko poveruje ili čak pomisli da će dete ostati na mestu duže od nekoliko sekundi. S toga, zatvoreni prostor koji im omogućava da se veselo igraju, a u isto vreme ih i sprečava da oslobode neukrotiv istraživački duh u sebi, odlično je rešenje i za roditelje i za decu.

Najbolja ogradica može igrati fundamentalnu ulogu u ovim situacijama. Roditelj može da kontroliše dete dok ga zaštitne ograde sprečavaju da napusti bezbednu zonu.

Da li je važno imati ogradice za bebe?

Mnogo je kontroverzi i argumenata protiv upotrebe ogradice za igranje, suštinski bez ikakvog značajnog razloga. Većina roditelja koristi ogradice kao vrlo pouzdanu i udobnu bezbednosnu i sigurnu zonu za njihovu bebu.

Glavni problem upotrebe ogradice za igru je taj što je vrlo uska zbog čega se dete može osećati klaustrofobično. Međutim, ako roditelji ogradicu za igru pravilno koriste i predvide period adaptacije deteta na novo i drugačije okruženje, tada neće biti problema ni za dete ni za roditelje.

Moderne Ogradice za bebe su dizajnirane na način da se dete ne samo oseća prijatno već i uživa u spavanju u njima. Poklonko Bebić Vam nudi nekoliko vrsta ovih sjajnih pomagala svakom roditelju. Lako rasklopiva i portabilna, sa sunđerom prevučenim podom, sa ručicama na stranicama da se dete po potrebi samostalno uspravi i ustane, naše ogradice svojim dizajnom i veličinom pružaju detetu udoban i bezbedan prostor za igru, dok roditelj može nesmetano da obavlja kućne poslove.

Dete se u svakom trenutku mora osećati prijatno i udobno

Od ključne je važnosti da se ogradica za bebe napuni igračakama i dodacima koje dete voli i u kojima uživa.  Taj novi prostor će biti mesto na kojem će dete provoditi veliku količinu vremena. Takođe, u ogradici dete se može upoznavati postupno sa predmetima koji ga okružuju. Dakle, Ogradice za bebe predstavljaju jedinstvenu učionicu za mališane gde će se u bezbednom prostoru upoznavati sa svetom koji ih okružuje.

Najbolje je postaviti ogradicu za igru u prostoru koji je nadomak roditelju. Na taj način lako je držati dete na jednom mestu pod brižnim okom mame i tate, posebno kada su oboje zauzeti kućnim svakodnevnim aktivnostima. Naravno, neophodno je osigurati da se dete oseća izuzetno udobno i zadovoljno u njoj. Osim toga, druženje je od presudnog značaja za odgoj srećnog i zdravog deteta.

Ogradica je odličan način da dete ostane na sigurnom, bez brige o njemu. Deca su sklona da pobegnu ili se izgube i padnu ili se povrede na neki drugi način. Ogradica za bebe može pomoći u lakom rešavanju svih navedenih problema.

Poklonko Bebić Vam nudi ogradice dizajnirane za igranje sa mnoštvom kreativnih dodataka i finih crteža koji detetu mogu dugo držati pažnju i pomoći u razvijanju logike i motorike. Pogledajte ponudu na našem sajtu Ogradica za bebe Jungle play i  Ogradica za bebe Game zone pink različitih dimenzija i dezena. Ulaganje u Ogradicu za bebe je definitivno odlična ideja.

Vaš Poklonko Bebić 😊

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Vaša korpa
Sign in

No account yet?

Započni kucanje i prikazaće ti se željeni proizvodi :)
Shop
0 items Korpa
Moj nalog